Vi udfører

installation inden for tele, data og netværk

Alsidige løsninger

netværksinstallation i køge og omegn

DK Elektric ApS tilbyder en række alsidige løsninger med netværksinstallation i Køge og omegn. Herunder installationer inden for computernetværk, telefonsystemer og antenneanlæg.

I samarbejde med kunden udarbejder vi en driftsikker netværksløsning, der passer til den enkelte virksomhed og lever op til alle krav. Har I behov for en løsning, der integrerer flere systemer, finder vi en brugervenlig og fremtidssikret løsning.

Vi tilbyder vores assistance hele vejen – fra den første projektering til trækning af kabler og installation af udstyr.

Vi løser naturligvis også opgaver for private. Det kan være etablering af en hjemmearbejdsplads eller kabling og installation af en bredbåndsforbindelse i en boligforening.

Electrical substation room in petrochemical industry or Oil and gas refinery and power plants, Switchgear or beaker with wire connect concept

Vi lægger vægt på at yde den bedste service

Løsninger inden for installation i b.la. Køge

Netværksinstallation i Køge

Netværksinstallationer i Køge og omegn

installationer til erhverv og privat

Informations teknologien er i en rivende udvikling, og bliver konstant en større og større del af vores hverdag, både i det private, og for virksomheder. Det er derfor vigtigt at følge med tiden, og det er her vi kommer ind i billedet.

Vi er leverings dygtige i alle typer løsninger indenfor netværk til kommunikations og informations teknologi.

Til virksomheder kan vi trække data-kabler og opsætte rack-skab til fordeling af internet og telefoni. Typisk vil den lokale data-ansvarlige så tage over herfra. Vi laver også fiber (lysleder) installationer. Og naturligvis kan vi også sørge for 230 volt installationer sammen med jeres netværks stik, hvis der skulle være behov for det.

Til private installerer eller udskifter vi typisk antenne, telefon, og dørtelefon i forbindelsen med renovering eller ombygning. Vi har også kompetence til at installere Lauritz Knudsen´s IHC Net. Den fleksible netværksløsning til hjemmet og det mindre kontor, der giver mulighed for at anvende samme stik til så forskellige formål som data, telefon, radio og tv.