Firmaprofil

Din lokale elektriker i Gadstrup

elektriker Og AUTORISERET EL-INSTALLATØR i Gadstrup

Mangler du en erfaren elektriker i Gadstrup, så kan DK Elektric ApS hjælpe dig. Som autoriseret el-installatør er der ikke den opgave, vi ikke kan klare. Som en særlig ydelse tilbyder vi døgnservice, hvilket indebærer, at du kan kontakte os 24/7 alle ugens dage, hvis du har et akut opstået problem. Vi rykker ud med det samme og tør godt at love, at vi er fremme hos dig inden for bare én time. Det vægter mange af vores faste kunder meget højt. Eksempelvis servicerer vi flere boligselskaber i Køge og omegn, der ofte benytter sig af dette.

elektriker i Gadstrup

Den grønne elektriker sørger for miljøvenlig sortering af affald, returnering af kabelaffald samt jern til genanvendelse.

Dialogbaseret og kvalitetsbevidst arbejde

Med sammenlagt 40 års erfaring i elektrikerfaget ved vi, hvad der skal til for at drive et succesfuldt elektrikerfirma. I et konkurrencepræget marked er det ikke nok at være fagligt dygtig – relationen og kommunikation med kunden er dét, der giver de bedste resultater i længden. Det er en filosofi, der præger alt vores arbejde.

Vi sørger altid for at forventningsafstemme pris og varighed på opgaverne med kunderne, inden et projekt igangsættes. Det er vores erfaring, at gennemsigtige priser uden skjulte omkostninger giver tillid og tryghed. Derfor kan du altid spørge ind til det tilbud, du får hos os.

Vores virksomhed tæller i skrivende stund syv mand, heraf én lærling, to el-installatører og resten er udlærte elektrikere. Fælles for alle er, at vi er servicemindede og ikke mindst – miljøbevidste! Vi samler altid jern, pap, papir og kabelaffald sammen og afleverer det sorteret på genbrugsstationen. Vi vælger altid de mest miljøvenlige løsninger.

Du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du har brug for hjælp fra en autoriseret el-installatør eller elektriker i Køge området. Vi kører fast indenfor en radius af 50 km fra Gadstrup, og er tit at finde i Køge, Roskilde, Ringsted, Næstved og også København. Har du en opgave til os på øvrige Sjælland, kommer vi gerne til dig – husk vi har døgnservice!

Garantiordning

Når du skal have udført en opgave af en el-installatør eller et vvs-firma, så hold øje med TEKNIQ’s garantimærke. Bruger du en virksomhed, der har dette, er det din garanti for sikkerhed, kvalitet og faglighed.

Hos DK Elektric er det en selvfølge for os at være medlem af denne landsorganisation for el-installatører, og hermed kan vi sikre dig den nødvendige tryghed som kunde.

Såfremt du utilfreds med det udførte arbejde, har du nemlig mulighed for at klage via Ankenævnet for Tekniske Installationer, hvis den valgte installatør er medlem af TEKNIQ. På denne måde vil processen forløbe meget nemmere og hurtigere end ad rettens vej, og stiller dig dermed bedre som kunde i tilfælde af, at der skulle opstå uoverenstemmelser mellem os.

Vi lægger vægt på at yde den bedste service

Se billeder af vores arbejde