Løsninger til

Erhverv

Erfaring med erhvervsmæssige installationer

din elektriker med døgnvagt, der laver alle installationer

Hos DK Elektric kan vi tilbyde elektriker med døgnvagt til erhverv. Vi har nemlig stor erfaring med alle former for erhvervsmæssige installationer. Vi tilbyder service og vedligehold hos mange forskellige virksomheder såvel som offentlige institutioner.

Vores motto hos DK Elektric er: “vi er der inden for 1 time”. Får din virksomhed derfor akut brug for vores hjælp til erhvervsmæssige installationer, så kan du altid regne med os. Vi tilbyder nemlig døgnvagt 24 timer i døgnet, alle ugens syv dage. Ved mindre akutte opgaver, der ikke haster, tilbyder vi hjælp til erhvervsmæssige installationer inden for 1 uge. Som hovedregel kan du dog regne med, at vi hurtigt står klar med en hjælpende hånd, når der er brug for service og vedligehold i din virksomhed.

Du er altid velkommen til at kontakte os for mere information. Vi er din lokale elektriker med døgnvagt. Vores døgnvagt betyder nemlig, at vi altid står klar ved telefonen. Skulle du dog alligevel være uheldig, at vores telefon er optaget, kan du tage det helt roligt – vi ringer altid tilbage hurtigst muligt.

DK-Electric-Koege (7)

Vi lægger vægt på at yde den bedste service

Se billeder af vores arbejde

elektriker med døgnvagt i Gadstrup, Køge, Roskilde og omegn

El-installationer i erhvervslivet

Service efter jeres ønsker

Når der er brug for en elektriker med døgnvagt til erhverv, står DK Elektric altid klar med hurtig og god service efter kundens ønsker. Vi prioriterer altid kundens ønsker højt. Vi forsøger derfor altid at imødekomme vores kunders egne ønsker, når vi kommer og udfører service og vedligehold.

Vi lægger samtidig stor vægt på, at en aftale bliver overholdt, samt at opgaver bliver udført efter aftalen og til tiden. Vi er derfor også medlem af landsorganisationen TEKNIQ for el-installatører og vvs-firmaer. Som kunde hos DK Elektric kan du derfor altid føle dig tryg og sikker på, at du er garanteret sikkerhed, kvalitet og faglighed hos os.

Kontakt os allerede i dag for et uforpligtende tilbud, for at høre nærmere eller hvis du har spørgsmål til de erhvervsmæssige installationer, service og vedligehold, som vi kan tilbyde hos DK Elektric.