løsninger til private

Elektriker i Roskilde og omegn

Elektriker i Roskilde og omegn

el-Installationer til private

Hos DK Elektric er din elektriker i Roskilde Kommune, som udfører alle former for el-installationer til private. Vi står klar, uanset om du skal have lavet nyt køkken eller bad, udført el-installationer i et helt nyt hus eller noget helt tredje. Du kan derfor trygt vælge DK Elektric, når du mangler hjælp til alt lige fra nybyggeri, ombygning og renovering, tilbygninger eller installation af intelligente systemer såsom IHC, Smart House og lignende, der kan optimere energiforbruget i dit hjem – vi klarer det hele!

Som hovedregel kan du altid regne med at få hjælp inden for 1 uge. Du er altid velkommen til at kontakte os for at høre nærmere om vores el-installationer til private eller få et uforpligtende tilbud på netop dit hjems installationsopgaver. Vi står altid klar ved telefonen, men skulle vi være optaget, så ringer vi altid tilbage.

Hos DK Elektric står vi altid klar med en hjælpende hånd. Vi tilbyder nemlig døgnservice både til privat og erhverv. Har du derfor akut brug for hjælp til service eller vedligehold af en el-installation i dit hjem, kan du altid regne med hurtig hjælp fra os. Vores motto er: “Vi er der inden for 1 time”. Ring til os og forklar din situation – så sender vi hjælp hurtigst muligt.

Elektriker i Roskilde omegn

Vi lægger vægt på at yde den bedste service

Billeder fra vores elektriker i Roskilde

elektriker i Roskilde

Installation & montering udføres af elektriker i Roskilde og omegn

Store som små opgaver

Hos DK Elektric klarer vi alle installations- og montageopgaver, store som små. Har du derfor brug for en elektriker med døgnvagt til privat, så kan du altid regne med os.

Vores kompetente teams store erfaring inden for branchen gør DK Elektric til et oplagt valg for dig, der har brug for hjælp til både store og små opgaver i hjemmet. Vi klarer alt lige fra el-installationer til montering af eksempelvis køkkener og bad. Desuden kan du være helt tryg ved at vælge DK Elektric, da vi som medlem af landsorganisationen TEKNIQ for el-installatører og vvs-fimaer er garantimærket. Det er derfor din garanti for, at du hos os altid får sikkerhed, kvalitet og faglighed.

Hos os er ingen opgaver for små. Vi servicerer derfor også med helt små opgaver såsom ophængning af lamper og lignende elektronik i dit hjem. Tøv derfor ikke med at kontakte os allerede i dag, uanset om du har brug for vores hjælp til store eller små opgaver.